شرکت ایران دارو

اولین شرکت رسمی تولید کننده داروهای گیاهی در ایران برگرفته از منابع طب سنتی

کتاب "تغذیه در طب ایرانی،اسلامی"   

اثر نفیس و ارزشمندی است که توسط

دکتر غلامرضا کرد افشار،دکتر حوریه محمدی کناری و دکتر سید سعید اسماعیلی

به رشته تحریر درآمده و تا کنون ۴۰ بار تجدید چاپ شده است.

این کتاب گرانبها فقط در استان آذربایجان غربی تا کنون ۵۰ هزار جلد فروش داشته است.

قیمت پشت جلد ۴۰۰۰ تومان + هزینه پست پیشتاز

با احتساب ۱۵٪ تخفیف ویژه معاونت تحقیقات طب سنتی استان آذربایجان غربی  

جهت سفارش این کالا اینجا کلیک کنید

در این کتاب علاوه بر اشاره به مبانی طب ایرانی و بویژه مزاج‌شناسی به طور مفصل به مبحث تغذیه در طب ایرانی و طب اسلامی پرداخته شده و در مورد ارزش غذایی، دوایی و ویژگیهای مزاجی گیاهان، میوه‌ها و خوراکهای مختلف بحث شده است. مطالعه این کتاب به کلیه علاقمندان طب ایرانی و بویژه علاقمندان حفظ سلامتی و بهداشت از طریق تدابیر تغذیه‌ای توصیه می‌شود.

سر فصل مهمترین مطالب این کتاب عبارتند از :

1-      آشنایی با ارکان و امزجه در طب سنتی ایران

2-      علائم مزاج های مختلف

3-      علائم غلبه اخلاط

4-      مزاج غذاها،داروهاو اصل حفظ تعادل

5-      اطلاحات تغذیه در طب سنتی ایران

6-      درجات قوای ادویه

7-      مزاج مواد غذائی و مصلحات آن ها

8-      مزاج انواع صیفی جات

9-      مزاج انواع سبزی ها

10-  مزاج انواع حبوبات و غلات

11-  مزاج انواع توت و بذرهای ملین

12-  مزاج انواع ریشه ها

13-  مزاج انواع میوه ها

14-  مزاج انواع کوشت ها

15-  مزاج انواع ادویه ها و چای های سنتی

16-  مزاج انواع آجیل

17-  مزاج انواع غذاهای فرآوری شده

18-  زندگی صحیح همراه با سلامتی

19-  مضرات انواع غذاهای صنعتی بهمراه دلائل عملی آنها

20-  مضرات لوازم آرایشی – بهداشتی و رنگ موی شیمیائی

21-  مضرات داروهای شیمیائی

22-  توصیه هایی برای سلامتی بر اساس آموزه های اسلامی و طبی

23-  دستورات تغذیه مخصوص هر مزاج (مزاج گرم و خشک – مزاج گرم و تر – مزاج سرد و خشک – مزاج سرد و تر)

24-  غذاهای مفید در برخی بیماریها

25-  رژیم 15 روز سلامتی برای همه بیماریهای ناشی از دم و صفرا و بلغم

26-  دستور تهیه غذاهای سالم و سنتی بر اساس پرهیزات غذائی  

1-      انواع پلوهای سنتی

2-      انواع خورش و خوراک سنتی

3-      انواع آش و سوپ های سنتی

4-      انواع پیتزاهای سنتی

5-      انواع سالاد و سس

6-      انواع نوشیدنی های سنتی

7-      انواع دمکرده های سنتی

8-      انواع دسر و شیرینی و شکلات های سنتی

9-      انواع سکنجبین و ماءالشعیر

10-  انواع مرباهای سنتی

نوشته شده در تاريخ دوشنبه 1389/03/24 توسط Admin